Zonwering buiten

Homehttp://www.cstam.nl/Cstam/Home.html

Markisolette (valarmscherm)


Voor hoge smalle ramen is dit speciaal type scherm ontworpen. Bij dit scherm zakt het doek eerst recht naar beneden, waarna het onderste deel van de zonwering een uitvalscherm wordt. Dit systeem biedt voor hoge ramen niet alleen een fraaie, maar ook de meest doeltreffende bescherming tegen de zon.

Wij zijn al jaren dealer van buitenzonwering in alle soorten en maten waaronder.

Uitvalschermen, Knikarmschermen, Markiezen en ScreensHier onder vindt u meer informatie over een aantal schermen

Uitvalzonwering

Het uitvalscherm is een van de meest voorkomende zonneschermen. Afhankelijk van de hoek waaronder men het scherm laat zakken, is een redelijk uitzicht bij dit scherm nog mogelijk.

Het scherm is uitvoerbaar met een standaard windvaste uitvalarm, maar ook onze in "eigen huis" ontworpen gasveerarm geeft een optimale windvastheid aan uw scherm.

Markiezen

De klassieke uitstraling van een markies geeft een meerwaarde aan uw woning of pand. De fraaie ronde vormen passen vanzelfsprekend uitstekend bij traditionele gebouwen, maar gaan ook goed samen met moderne bouwstijlen.

Het voordeel van de markies is de uitstekende bescherming tegen van opzij invallend zonlicht. Door gebruik te maken van de beste houtsoorten, gekoppeld aan een ambachtelijke wijze van produceren ben u gegarandeerd van een verantwoorde aanschaf. Mocht u kiezen voor een geheel aluminium uitvoering dan bent u verzekerd van een onderhoudsvrij product en behoort het schilderen tot de verleden tijd.

Knikarmschermen

Een openstaand knikarmscherm zorgt voor een optimaal vrije doorloop op uw terras of voorlangs uw winkelpand. U geniet nog van een vrij ruim uitzicht terwijl hinderlijke zomerwarmte en zon u geen overlast meer bezorgen.

Er zijn twee systemen verkrijgbaar: het populaire 2-buis- en het luxere 3-buissysteem.
Het 2-buissysteem heeft een maximale breedte van 5,5 meter bij 2,5 meter: bij een breedte van 5 meter is de maximale uitval zelfs 3 meter.
Het 3-buissysteem dankt zijn naam aan een extra buis, de draagbuis, waarop de armen zijn bevestigd. Beide genoemde uitvoeringen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen RAL. Kleuren modellen van een eenvoudige (open) uitvoering tot een gesloten cassettesysteem.

Het summum van comfort is het knikarmscherm "Opal Luxe" waarin halogeen verlichting is ingebouwd.

Screens


Architecten hebben de screens al lang ontdekt en passen deze veelvuldig toe op door hun ontworpen gebouwen. Echter ook voor woonhuizen zijn deze screens zeer geschikt en passen ze bij iedere vorm van architectuur.


De vlakhangende zonwering wordt neergelaten en opgehaald via zijdelings geplaatste geleiders. Naast gewone screens zijn er ook windvaste screens. Deze bieden in elke gewenste stand een optimale windvastheid.

Het screendoek wordt vervaardigd uit glasvezels en heeft ongeevenaarde eigenschappen. Het zicht naar buiten blijft behouden, terwijl warmte en zonlicht worden gereflecteerd tot 88%. Een ruime keuze in kleuren en kleurcombinaties zorgt ervoor dat een harmonisch geheel wordt gevormd met de gevels en kozijnen van uw woning of kantoorpand.

Naast de standaard screen is er een bijzondere variant, de WINDVASTE screen. Een vernuftig veersysteem zorgt er voor dat de screen in elke gewenste stand windvast is.
De screen is daardoor zeer geschikt voor windgevoelige gevels, bijvoorbeeld flatgebouwen. Deze screen kan met een oogwindwerk en draaistang, buiten bediend worden.
Wenst u de bediening binnen, dan kan dit uitsluitend met een elektrische bediening.

Bedieningen 

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het bedienen van uw zonwering. U kunt kiezen voor een standaard band- of slingerstang bediening. Zowel een binnen- of buitenbediening is door ons te realiseren.

Als u een comfortabele en betrouwbare manier van bedienen wenst is een elektrische bediening een genot. Een bediening die u pas

waardeert als u eenmaal vanuit uw woning met een druk op de knop uw scherm kunt bedienen.

Ook een weersafhankelijke bediening door middel van een zon- en windautomaat is mogelijk. Bovendien biedt deze bescherming tegen harde wind als uw zonnescherm omlaag is. Comfort en veiligheid.

Radio Technology Somfy (RTS)
Eén bedieningsstandaard voor het hele huis. Draadloos en gegarandeerd storingsvrij. Goed voor jarenlang onbezorgd genieten. Gebruikt en getest in meer dan zeventig landen wereldwijd.

Met één afstandsbediening bedient u alles. En u heeft de mogelijkheid om uw persoonlijke bedieningssysteem steeds verder uit te breiden.

Kiest u voor Radio Technology Somfy™ dan kiest u voor méér dan elektrische bediening: u legt een betrouwbare basis voor complete Home Motion. De beste keus voor nu en straks.

Home Motion: ultiem bedieningsgemak voor zonwering, rolluiken, gordijnen, raamdecoraties, garagedeuren en toegangshekken.

Zonweringdoeken

De nieuwe swela-Collection met haar unieke keuze van zonweringstoffen in actuele, exclusieve dessins, nodigt u uit uw eigen beeld voor natuurgetrouwe leefomgeving op het terras, op het balkon of in de serre te verwezenlijken.Beleef de veelvoud in het spel van licht en schaduw.Click op rechts staande button, kies : bedrukt, uni of strepen en maak uw voorkeur keuze uit de aangeboden doekstalen. Hierna kunt u het gekozen doek aanpassen aan de kleuren van metsel-, stuc- of houtwerk van uw woning.

Ook Dickson heeft een uitgebreide collectie klik op rechts staande button voor een overzicht.

Uw bestaande markiezen opnieuw laten bekleden is natuurlijk ook een mogelijkheid.